kakucs.hu
2022. július 1., péntek - 11:06 Tihamér, Annamária

Ismét nyitva a Kakucs fiók gyógyszertár!

Készítés éve
2021
Galéria kategória
Önkormányzati események
Dr. Kendéné Toma Mária írása a fiók gyógyszertár megnyitásának kapcsán!

Kedves Kakucsi Olvasóm!
Kedves Barátaim!
Mindenki tudja, hogy február elsejével bezárt a kakucsi fiókgyógyszertár. A világ technikai fejlődése tette lehetővé, hogy a hír, amit akkor Önökkel megosztottam gyors szárnyakon járja be a közeli és távolabbi gyógyszerészek, asszisztensek körét.
Hamar sikerült közös akarattal elindítani a gyógyszertár újraélesztését. Dr. Kántor Attila és Dr. Kántorné Dr. Heneráry Csilla már az első perctől úgy tekintettek az újra nyitásra, mintha mindig is ez lett volna szívük legfontosabb kívánsága.
Köszönettel tartozom a gyógyszerész házaspárnak azért a lelkesedésért, és szívós kitartásáért, amivel a gyógyszertár megnyitásához szükséges engedélyeztetés folyamatát a lehető legrövidebb idő alatt vitték véghez!
Az átalakulás március elsejével indult Kelemen Imre munkatársunk pontos, szakszerű felújítási munkálatával. Az engedélyekre várva megújultak a helyiségek falai, padlója, elektromos és informatikai berendezései. Méretre szabott gyógyszertári bútor épült be, és ez a gyors, közös munka - és közös akarat - tette lehetővé, hogy amint az engedélyek pecsétjein megszáradt a tinta, ott állhattunk a mai napon (2021. április 30.) az egészségház előtt, kíváncsian várva a megnyitást.
A megnyitón megjelentek: Dr. Kántor Attila, Dr. Heneráry Csilla és munkatársai, akik majd a gyógyszertárban dolgoznak, valamint Dr. Kende Károly és Dr. Vágány Valéria és asszisztensei, akik a gyógyszereket felírják, melyeket majd az elegáns és nagyon jól felszerelt gyógyszertárban a lakosok megkaphatnak. Nagy örömünkre, a megnyitón Pánczél Károly, a választókerület országgyűlési képviselője is részt tudott venni és méltatta azt a munkát, amivel ma a község számára a szolgáltatások újra kiegészültek ezzel a nagyon fontos egészségügyi intézménnyel.
Majdnem mindenkinek teljes meglepetés volt a berendezett gyógyszertár kellemes hangulata, meglátszott rajta a szerető gondoskodás, hogy aki ide betér, az is érezze, hogy minden érte történt.
Köszönöm mindenkinek, aki a munkájával mindezt lehetővé tette!
Kívánom, hogy legtöbbünk elsősorban a vitaminok, a nívós kozmetikumok miatt járjanak sokszor a gyógyszertárban, és azt is, akinek gyógyszerre van szüksége, ne legyen kénytelen más gyógyszertárakban keresni a szükséges szereket!
Van gyógyszertárunk újra, és büszkék vagyunk rá!
Köszönöm Karlik Dóra nagyszerű fotóit, melyeket a megnyitón készített, és amelyeket most Önökkel is megoszthatok!